Підписано договір та розпочато загальнобудівельні роботи паліативного Центру у м. Виноградів

16.10.2015 09:56

                                                                                      Проведено тендерну процедуру

 

 

КП «Агенція місцевого розвитку Виноградівщини» оголошено відкритий тендер на закупівлю робіт реконструкції  ще в серпні 2015 року, а відповідні матеріали висвітлено в державному віснику закупівель, на сайті Виноградівської районної ради та веб-сторінці підприємства. Біля місяця тривала загальна процедура. Засідання для розгляду пропозицій учасників було призначено на середину вересня. До процесу розгляду тендерних пропозицій запрошено експерта, який має досвід у підготовці документації та проведенні подібних процедур у галузі державних закупівель. До участі в конкурсі зголосилися два учасники, так як часу до завершення будівництва часу обмаль, і компанія повинна володіти власними фінансовими ресурсами для забезпечення вчасної здачі об’єкта в експлуатацію. Тендерні пропозиції відповідали вимогам документації конкурсних торгів, а сама процедура витримана в межах закону про здійснення державних закупівель, про що свідчить звіт експерта, наданий по завершенню процедури.

 

 

Розпочато переддоговірні відносини

Після оцінки пропозицій, визначення переможця та оприлюднення оголошення про результати проведення торгів КП «Агенція місцевого розвитку Виноградівщини» розпочато переддоговірні процедури. З метою обговорення окремих пунктів договору підряду організовано окрему нараду з організацією-переможцем та обговорено терміни виконання робіт, здачі об’єкта в експлуатацію та порядок розрахунків. Основну угоду між ТОВ «Панком» та КП «Агенція місцевого розвитку Виноградівщини» на суму 11,038 млн. грн.  укладено 8 жовтня 2015 року та подано на оприлюднення веб - порталу державних закупівель. Вартість договору основного підряду передбачає  оплату робіт реконструкції до кінця 2015 року за рахунок грантових та бюджетних коштів з умовою наявності відповідного фінансування.

                                         

 

 

 

 Відновлено оперативні наради

Після укладення договору реконструкції на об’єкті відновлено оперативні наради щодо виконання робіт в рамках реалізації проекту « Інституційна співпраця між Виноградівським районом та Саноцьким повітом у  розвитку системи  надання паліативної допомоги».                                       

На першій нараді, яку проведено 15 жовтня 2015 року йшлося про виконання будівництва в стислі терміни. На нараду запрошено представників підрядної організації «Панком», субпідрядних організацій по виконанню робіт теплопостачання, вентиляції та кондиціювання. В процесі обговорень окреслено основні терміни виконання робіт та їх вартості. «Ми гарантовано повинні завершити всі роботи та здати об’єкт в експлуатацію до 25 грудня 2015 року» ,- підсумував керівник головного партнера Проекту Володимир Шевчук.

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

У кінці 2012 року у Виноградові стартував міжнародний проект по транскордонній співпраці в сфері інституційного розвитку відносин між Виноградівським районом Закарпатської області та Саноцьким повітом Підкарпатського воєводства (Польща). Йдуть до завершення розпочаті у 2013 році роботи по реконструкції будівлі колишнього військового штабу під споруду хоспісу. Реконструкція проводиться в рамках реалізації проекту «Інституційна співпраця між Виноградівським районом та Саноцьким повітом по розвитку системи надання паліативної допомоги». Вартість проекту,  що фінансується за кошти Європейського Союзу в рамках Програми Польща-Білорусь - Україна 2007-2013 становить біля 1 млн. євро, в тому числі будівельно-монтажні роботи та придбання обладнання польським партнером – Товариством допомоги ім..Св. Брата Альберта. Передбачається новозбудований  хоспіс  обладнати медичним обладнанням та ввести в експлуатацію до кінця 2015 року.