Представники громади Івано-Франківщини переймали досвід Виноградівщини

16.10.2015 10:04

8-9 жовтня 2015 року на Виноградівщині перебувала делегація з Івано-Франківська - представники громадськості, влади та підприємництва.
Об’єктом огляду слугувала КП «Агенція місцевого розвитку Виноградівщини». Адже не секрет, що за роки існування підприємством розроблено сотні проекти та десятки реалізовано. До прикладу, на разі триває реалізація великомасштабного проекту будівництва Центру для невиліковно хворих у м. Виноградів. Делегація у складі 12 чоловік ознайомилася з організацією роботи  Агенції, відвідала об’єкт реконструкції будівлі  колишнього штабу під споруду медичного призначення «Хоспіс», що реалізує підприємство в рамках міжнародної технічної допомоги та Великокопанську сільську раду. Слід зазначити, що громадська організація с. Велика Копаня спільно з сільською радою вже вкотре приймають участь у конкурсі проектів ПРООН та успішно їх реалізовують.   Своїм досвідом розробки та впровадження проектів поділилася директор Виноградівської районної центральної бібліотечної системи Катерина Вашкеба.
 
«Два дні майстер-класів з проектного менеджменту та організації ресурсних центрів з розвитку громад маємо надію принесуть добрі результати для громади Івано - Франківщини», - підсумував директор Агенції Володимир Шевчук.